Om forretningen

"Den Gyldne Drage" ligger på Vesterbro i Aalborg, her har den lagt siden 1980. En flot og ren forretning, hvor du kan gå direkte ind fra vejen og lade sig inspirere af nogle af de mange tegninger jeg har, der er ca. 25 - 30.000 el få en snak om hvad man gerne vil have lavet, hvis det er teknisk muligt laver jeg det.

Ligeledes er du også velkommen med dine egne motiver, jeg sætter pris på glade og tilfredse kunder, men husk et gammelt ordsprog der siger... En god tatovering er sjældent billig og en billig tatovering er sjældent god.

Du kan trygt lade dig tatovere eller pierce her, alt udstyr er naturligvis 100% sterilt.

UDEN TIDSBESTILLING

Jeg har også - direkte ind fra vejen tatovering og piercing. Her kan man blive tatoveret efter eget mønster eller et motiv fra mine tegninger, jeg har ca. 25-30.000 forskellige motiver i forretningen, tidsbestilling behøves ikke her, det er først til mølle princippet, derfor kan der til tider være optaget resten af dagen.

MED TIDSBESTILLING

Så det anbefales at reservere tid, også til piercing, større tatoveringer vil jeg normalt opkræve et depositum, ligeledes hvis jeg skal lave en tegning specielt.

Tattoo-birger.dk © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use